Nieuws, Weetjes en Tips

  • Pianoles online

    In deze corona tijden kan pianoles ook online, in dit filmpje ziet u hoe dit ...

    Lees meer
  • Betaal met uw U-pas!

    De U-pas is een kortingspas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De B...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Privacyverklaring Paul Hoffman Muziek gevestigd Koning Willem III straat 12, 3981 BX, Bunnik. KvK-inschrijfnummer 30159992, BTWnr. 0971.95.959.B01. Voor vragen of contact kunt u mailen met info@paulhoffman.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die u aan ons verstrekt over uzelf. Zoals bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doet u vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor u het betreffende contactformulier heeft ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we u geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor u uw persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel u  te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die u zelf heeft gesteld. Per formulier staat beschreven waar u informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om u te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met u opnemen om u te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om u te informeren over hetgeen waarvoor u uw persoonsgegevens heeft achtergelaten.

Beveiliging

Uw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door u aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Paul Hoffman Muziek samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we u op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@paulhoffman.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omgaan met uw gegevens? U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Deze privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden u aan de privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws, Weetjes en Tips

  • Pianoles online

    In deze corona tijden kan pianoles ook online, in dit filmpje ziet u hoe dit ...

    Lees meer
  • Betaal met uw U-pas!

    De U-pas is een kortingspas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De B...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Paul Hoffman Muziek
Koning Willem III straat 12
3981 BX Bunnik

06 43 12 37 99
  • Pianist

    Pianist

    Lees hier meer over Pauls pianospel, zowel solo als in groepen

    Lees meer
  • Pianodocent

    Pianodocent

    Denkt u weleens aan pianoles maar twijfelt u? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden

    Lees meer
  • Leerlingen

    Leerlingen

    Hier vindt u links naar Soundcloud Leerlingen, Youtubekanaal Pianolessen en Lesmateriaal

    Lees meer
  • Paul Hoffman

    "Leerlingen inspireren, leren luisteren naar muziek en naar eigen spel is waar ik naar streef in de les "

    Paul Hoffman

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan op deze site gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie en de mogelijkheden cookies in uw browser uit te zetten: klik hier.