Nieuws, Weetjes en Tips

  • Paul Hoffman Muziek

    Nieuws, Weetjes & Tips op Facebook

    Lees meer
  • foto's - Cappuccino met 4 Piano's

    Pianoleerlingen speelden in het Beauforthuis, 8 juli 2018

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Privacyverklaring Paul Hoffman Muziek gevestigd Koning Willem III straat 12, 3981 BX, Bunnik. KvK-inschrijfnummer 30159992, BTWnr. 0971.95.959.B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@paulhoffman.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Paul Hoffman Muziek samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@paulhoffman.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws, Weetjes en Tips

  • Paul Hoffman Muziek

    Nieuws, Weetjes & Tips op Facebook

    Lees meer
  • foto's - Cappuccino met 4 Piano's

    Pianoleerlingen speelden in het Beauforthuis, 8 juli 2018

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Paul Hoffman Muziek
Koning Willem III straat 12
3981 BX Bunnik

06 43 12 37 99
  • Pianist

    Pianist

    Lees hier meer over Pauls pianospel, zowel solo als in groepen

    Lees meer
  • Pianodocent

    Pianodocent

    Denkt u weleens aan pianoles maar twijfelt u? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden

    Lees meer
  • Leerlingen

    Leerlingen

    Hier vindt u links naar Soundcloud Leerlingen, Youtubekanaal Pianolessen en Lesmateriaal

    Lees meer
  • Paul Hoffman

    "Leerlingen inspireren, leren luisteren naar muziek en naar eigen spel is waar ik naar streef in de les "

    Paul Hoffman

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan op deze site gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie en de mogelijkheden cookies in uw browser uit te zetten: klik hier.